Lørdag 5. oktober, 14.00 - Tirsdag 8. oktober, 16.00

Rovere: Ledertrening trinn II unge ledere i Danmark

Liker du å arrangere ting? Liker du å veilede? Liker du
å lede? 17 – 18 år? Klar for kurs i København?

Kretsen vil med dette invitere 2. og 3. års rovere (17-18 åringer) som bidrar eller ønsker å bidra som speiderleder til lederkurs trinn II. Kurset består av 3 deler, en startkveld, kurset og en evalueringskveld. Kursets innhold: Planlegging, gjennomføring og evaluering av møter, turer og arrangement samt situasjonsorientert ledelse. Det blir også gitt noen utfordringer du gjennomfører.

Selve kurset er lagt til starten på høstferien. Vi reiser da til speiderne i Danmark sin egen øy rett utenfor København. Det blir selvsagt satt av tid til besøk også i København. Vi reiser med fly og overnatter inne på Øen. Kun 18 deltakere.

Hvis du er interessert, så meld deg på kretsens nettsider. Når du har meldt deg på tar vi kontakt med din gruppe for å avklare om de ønsker at du skal reise (gruppen betaler da for kurset ditt ca. kr.1500,-). Flybillett kommer i tillegg. Påmeldte får fortløpende vite om de får delta, slik at flybillett kan bestilles. Flybillett bestilles slik at dere er lander i København senest kl.14. lørdag 5.oktober. Med retur etter kl.16. tirsdag 8.oktober.

  • Ungdomsøen, København i Danmark
  • Asbjørn B. Hogstad, 478 93 500
  • Fly
  • Meld deg på
  • Påmeldte:
Annonse
Svitun assuranse