Lørdag 11. juni - Søndag 12. juni

Utsatt til høsten Rovere: Opptagelsestur

26.mai:
Vi har fått tilbakemelding om at flere grupper at roverne allerede er eller bør prioritere andre ting i speidersammenheng den helgen. Blant annet skal flere på leir med gruppen hvor det er viktig roverne er med som ledere og gode forbilder. Arrangementet flyttes derfor til september.

Det blir rovertreff på Forenesdagene - lørdag kveld - så for dere som ikke skal noe annet - bli med til Camp773 den helgen.

Vesterlen roverombud inviterer alle roverne i kretsen på blåtur 11.-12. juni! Denne turen skal fylles med godt humør og masse konkurranser i og på vann. Turen er for alle rovere, og roverlagene som ikke arrangerer eget roveropptag kan bruke denne turen til det. Hva er et roveropptag? Et roveropptag er en seremoni som markerer at du har vært rover i mer enn 6 måneder. På denne turer vil du bli tatt opp som en “ekte” rover. Opptagelsen vil bestå av en rekke oppgaver i lag og avsluttes med en seremoni. Denne turen er også åpen for “ekte” rovere, dere blir med på noen aktiviteter og er med på å legge til rette for seremonien for de nye.

  • Hemmelig
  • Lars Bjelland, 905 80 294
  • Felles buss
  • Se vedlagt invitasjon
  • Klær etter været og speiderskjerf.
Annonse
Frikvarteret