Fredag 26. august, 16.15 - Søndag 28. august

Bretur for 9. og 10. klasse i kretsen

9. og 10. klassinger i kretsen inviteres til bretur på Folgefonna med breførerlag, og fjelltur i det samme flotte området. Dette er en mer krevende tur enn vanlige speiderturer er. Det blir rundt 6 timer på bre i taulag der vi går opp slalåmbakken og videre inn på breen, og så går vi topptur til et fjell i nærheten den andre dagen.

Det blir altså en vintertur lørdag og tidlig høsttur søndag (må altså ha med klær både for vinter og sommer/høst). Deltakerne må klare å gå begge turene, og være innstilt på lange dager ute selv om det regner. Når vi går på breen er det viktig at alle hører etter, og følger instruksjoner som brefører gir til enhver tid. Er det en i taulaget som ikke er konsentrert, så går det utover resten av taulaget som får færre spennende opplevelser på breen.

Det er et begrenset antall plasser på turen (20-25 speidere). De som har fått plass får tilbakemelding om det, så snart påmeldingsfristen er gått ut.

Det blir obligatorisk informasjons- og planleggingsmøte for deltakere.
Tirsdag 23. august 18.30- 20.30
Sted: Speiderhuset til Hinna i Markveien 61 i Stavanger

Det er viktig at alle som skal være med kommer på møtet for å få praktisk informasjon om turen, hva de skal ha med, samt får planlagt mat osv. Vi bor i små campinghytter i Jondal og speiderne skal selv ha med mat og lage middagen de blir enige om. Det er ikke dyne og pute i hyttene.

Det er UFFS, Utvalg for fjellspeiding, som arrangerer turen og pris per deltaker settes slik at kostnader med turen dekkes inn. Pris ca 1300-1500 kroner.

  • Randaberg videregående skole
  • Ingvild Ween og Arne Qvindesland, 934 88 116 og 99160848
  • Ledere kjører privatbiler
  • Se pakkeliste (kommer)
  • Klær etter været og speiderskjerf.
  • Meld deg påMeld frafall
  • Påmeldte:
Annonse
Norled