Lørdag 24. september, 10.00 - Lørdag 26. november, 15.00

Rovere og ledere: Brattkort

Vesterlen krets sammen med AIR by Bolder på Forus tilbyr nå brattkortkurs for rovere og speiderledere. Målet er at du som speiderveileder er trygg på sikring ved klatring og nedfiringsaktiviteter for speiderne.

TILBUD HVER LØRDAG

Du velger en lørdag i høst og melder deg på denne. Kurset varer 4-5 timer sammen med instruktør. Deretter kan du de neste 14 dagene komme så ofte du vil innenfor åpningstidene og trene. Etter to uker tar du «testen», eller eksamen om du vil, og så har du brattkort😊

Ordinærpris for dette er 1500,- per person, pluss 300,- for leie av sele og sko i perioden rovere og ledere som forplikter seg til å gjennomføre minst 4 klatremøter eller aktiviteter med klatring for speidere i løpet av 2023 får kurset med 95% rabatt (kretsen betaler).

Vi vet det er mange speidergrupper som har klatreseler, så sjekk om din gruppe har slik at du blir vant med den selen du skal bruke videre.

PS! Hvis roverlag/speidergrupper (minst 6 stk) vil ha første trening med instruktør en annen dag enn lørdag så kom med forslag til dag til post@vesterlen.no

Påmelding x 2:
1. Alle som ønsker speiderrabatt må melde seg hos AIR by Bolder skriv SPEIDER + ditt navn i Fornavn feltet! Bruk rabattkode BrattSpeide2021 (se link til påmelding under)
2. Meld deg på her på nettsiden (skriv lørdagen du er påmeldt i feltet Annet)

Ta kontakt hvis du har spørsmål!

  • Airbolder, Lagerveien 2, Forus
  • Ivar Anton Nøttestad, 950 31 101
  • Klatresko og sele hvis du/speidergruppen din har
  • Klær for aktivitet - husk det kan bli litt kaldt å vente - så ta med nok klær
  • Meld deg på
  • Påmeldte:
Annonse
Intersport Madla