Lørdag 7. mai, 11.00 - Søndag 8. mai, 16.00

Kretsbannerkonkurranse i speiding

5.mai:
Alle patruljer og ledere møter lørdag 7.mai kl.11.00 på ett av følgende steder

Oppmøtested 1 Google kart: https://goo.gl/maps/sryyZAzhj9YAEscM6 (Bergsagelveien 490)
Oppmøtested 2 Google kart: https://goo.gl/maps/tpvZSHC9Cpm4VVMC6 (Bergsagel)
Oppmøtested 3 Google kart: https://goo.gl/maps/eWChqidpDLjd7Mmz8 (Maudland skole)
Oppmøtested 4 Google kart: https://goo.gl/maps/YbQCZrBGLHCzQrxH6 (Myrland parkering/Vårlivarden)

Se vedlagt kart og liste på hvem som skal møte hvor.

Annen tilleggsinfo før dere møter til start:
- Kart med inntegnet haikerute og overnattingssted får patruljene (og lederne) ved oppmøte. Her får også lederne papirer og all informasjon de trenger for dommeroppgavene.
- Haikeruter og overnattingssted for alle patruljer blir lagt på nett lørdag kl.11. for de hjemme som er interesserte.
- Husk å ta med skrivesaker!
- Ta med drikkevann. Vann til matlaging, oppvask og tannpuss finner dere i området, men det kan være noen hundre meter å gå og husk noe du kan bære vann i.
- Det er skogbrannfare i området. Stormkjøkken med gass er det eneste som er tillatt til koking og kun på overnattingsstedet. Plassering av stormkjøkkenet skal godkjennes av leder før bruk.
- Husk at det ennå er ganske kaldt om natta. Ha med et ekstra ullsett og lue til å ta på før du kryper ned i soveposen for natta.

Avslutning søndag med premieutdeling er på Maudland skole søndag 8.mai kl.15.00
OBS - biler parkerer her: https://goo.gl/maps/8hG1zcMHvDSXJEtEA (ved Gydas vei)

24.april:
Forhåndsinfo til patruljen er lagt ut. Info her beskriver forberedelsen patruljen gjør før konkurransen og hva utstyr som bør tas med for å få gjennomført oppgavene.

PS! Hvis noen i patruljen skal i konfirmasjon og kan delta deler av turen er dette ok under forutsetning at patruljen aldri er mindre enn 4 eller flere enn 8 tilstede samtidig. Troppsleder m eventuelt organisere dette og sørge for sikkerhet inn og ut av området.

19.april:
Detaljer rundt programmet og oppgavene kommer senest søndag 24.april.
Husk å melde på patruljen snarest - se link lenger nede på siden.

Kretsbannerkonkurransen er en konkurranse hvor patruljer konkurrerer i forskjellige speiderferdigheter. De beste patruljene kvalifiserer seg til NM i speiding. Vi vet at mange tropper har unge og uerfarne som ikke har deltatt på haik eller i en slik konkurranse før. Det gjør ingenting! Konkurransen har mye læring i trygge rammer, og her er det ingen som taper! Målet er derfor at alle speiderne i troppsalder deltar og får en flott tur med mange opplevelser og erfaringer.

En patrulje består av 4 til 8 speidere i alderen 5. - 10. klasse.

Alle patruljer har en leder som følger patruljen i god avstand på selve turen og som får oppgaver som skal gis og bedømmes underveis. PS! Har du ikke leder til alle patruljene som vil delta er kretsen behjelpelig med voksne som kan følge patruljen!

Vesterlen krets i Norges speiderforbund og Rogaland krets av KFUK KFUM speidere arrangerer denne kretsbannerkonkurransen (KBK) sammen. De 5 beste patruljene fra hver krets kvalifiserer seg til NM i speiding i juni.

Annonse
Svitun assuranse